Atipikus foglalkoztatás bevezetése a családbarát munkahelyért a BENYÓ Autószerviz Kft-nél

Napelemes rendszer telepítése a BENYÓ Autószervíz Kft. székhelyén

A BENYÓ Autószerviz Kft. 2006 óta foglalkozik gépjárműjavítással- és karbantartással. Céljunk, hogy magas minőségű szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleink számára, melyhez hozzájárul a tiszta, otthonos környezet, valamint a folyamatos műszaki befektetések. A szerviz bármely típusú személygépkocsi vagy kisteherautó teljes körű szervizelésével és javításával foglalkozik, beleértve a motor-, futómű-, és fékjavítást, gumiabroncs értékesítést, szerelést vagy például műszaki vizsgáztatást.

A Tárasaság éves energia felhasználása olyan mértékben megnőtt, hogy az energiaköltségek visszaszorítása szükségszerűvé vált. Ezen túlmenően a Társaság elkötelezte magát a megújuló energia használata, valamint a üvegházhatású gáz-kibocsátás csökkentés mellett.

A napelemes rendszer névleges DC teljesítménye 15 kWp. A felhasználó célja (villamos energiafogyasztásának részbeni/teljes kiváltása megújuló energiaforrással működő termelő berendezéssel.

Telepített rendszer leírása: Termelő berendezés rendszer két fő részből; napelem modulokból illetve inverterből áll. A 50 db Canadian cs3k -300Wp, 300W teljesítményű napelem modul egymással villamosan sorba van kötve Solar Edge teljesítményoptimalizálókon keresztül kapcsolódnak az inverterre.A 1 db SolarEdge SE15 K 3 fázisú inverter bemeneti feszültségtartománya: 500-900VDC, maximális bemenő árama: 3 * 25A.

A szerződött támogatás összege: 3.000.000 Ft
A támogatás mértéke: 100%
A projekt fizikai befejezése: 2020. április 3.
A projekt azonosítószáma: GINOP-4.1.3-19-2019-00406

„A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.”

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 

„ Atipikus foglalkoztatás bevezetése a családbarát munkahelyért a BENYÓ Autószerviz Kft-nél”

A szerződött támogatás összege: 10 053 300 Ft
A támogatás mértéke: 100 %

A projekt tartalmának bemutatása:  a pályázat kapcsán  a munkaköri leírások módosítása, munkaszerződések rugalmasítása, valamint az SZMSZ átalakítása  valósult meg. Továbbá a vezetői szerephez szükséges készségek fejlesztése, a munka és magánélet összehangolása, együttműködés fejlesztése ( munkavállalói készségként az atipikus foglalkoztatásban ), változáskezelési készség fejlesztése ( munkavállalói készségként az atipikus foglalkoztatásban ),  és szervezetfejlesztési műhelymunka témakörökben képzéseken vehettünk részt. Tanácsadásban részesültünk szervezetfejlesztési, jogi, pénzügyi és munkaügyi területeken.  A támogatásnak köszönhetően IT szoftver- és eszközbeszerzés is történt, így számos új és korszerű technikai eszköz segíti a jövőbeni munkánkat.

A projekt befejezési dátuma: 2017.12.16.

A projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00545